Dom > Vijesti > Sadržaj

Ponovo započinje organsko certificiranje u našoj tvrtki!

Aug 12, 2019


Organska certifikacija nekih proizvoda u Xi'an Victar Bio-Tech Corp.ponovo počinje!

Jučer su čelnici i neki prodavači otišli na planinu kako bi izvršili organsko certificiranje. Tijekom ovog procesa, naši su službenici slušali upute certificiranog osoblja , pripremili povezane podatke i pridržavali se pravila organske certifikacije.

Danas je postupak organske certifikacije i dalje u toku.BCS

BCS je specijalizovana organizacija za inspekciju i certificiranje organske hrane. Sjedište tvrtke je u Njemačkoj, BCS pregledava i certificira projekte organske hrane u Europskoj uniji i izvaneuropskim zemljama u skladu s europskom organskom uredbom br. 2092/91 i njezinim podzakonskim propisima. Obim certifikacije je poljoprivredna proizvodnja (uključujući sadnju, uzgoj, sakupljanje divljih resursa), prerada i trgovina. BCS ima osam ogranaka u Kini, Japanu, Dominikanskoj republici, Kostariki, Ekvadoru, Turskoj, Egiptu i Čileu. Programi za BCS certificiranje prožimaju više od 40 zemalja u Evropi, Africi, Americi i Aziji.


Ako još jednom prođemo certifikacijsko tijelo --- BCS, tada naš proizvod na Organic Certifikatu može zadovoljiti zahtjeve EU Organic i USDA Organic Certifikata.


EU Organic

USDA Organic