Lentinan

Lentinan (LNT) je učinkovit aktivni sastojak ekstrahiran iz voćnih tijela visokokvalitetnih lentinusnih edoda. Glavni je djelotvorni sastojak lentinusnih edoda i pojačivač odbrane domaćina (HDP).

Detalji o proizvodu

Lentinan (LNT) je učinkovit aktivni sastojak ekstrahiran iz voćnih tijela visokokvalitetnih lentinusnih edoda. Glavni je djelotvorni sastojak lentinusnih edoda i pojačivač odbrane domaćina (HDP). Kliničke i farmakološke studije pokazale su da ima antivirusne, antitumorske funkcije, regulira imunološku funkciju i potiče stvaranje interferona


To je vrsta makromolekulskog glukana sa antikancerogenim efektom ekstrahiranim iz entiteta lentinusnih edoda. Njegov polisaharidni dio uglavnom je manoza, a tu su glukoza, galaktoza, kameni šećer, ksiloza, arabinoza itd. Lanac se sastoji od 18 aminokiselina poput asparaginske kiseline, histidina, serina i glutaminske kiseline. Iz 200 kg sveže šitake gljive može se dobiti 31g lentinana.


LentinanLentinan modular format

Rastvorljiv je u organskim rastvaračima kao što su etanol, aceton, etil acetat, etar, a njegova vodena otopina je prozirna i viskozna.

Engleski naziv:

lentinan

Latinsko ime:

Lentinus edodes (Berk.) Sing

Aktivni sastojci:

lentinan

Dio koji se koristi:

plodište

Izgled

bijeli prah.

Miris:

karakteristika

Specifikacija:

98%

Metoda ispitivanja:

HPLC


Mehanizam djelovanja

Lentinan nema imunološki pospješujući učinak na normalno tijelo, ali može poboljšati imunološki odgovor tijela nakon nošenja tumora ili infekcije. Preparat nema direktan antikancerogeno dejstvo na probirni test na životinji in vivo, ali očito promoviše transformaciju kulture limfocita in vitro.

Funkcionalni tretman:

neoperabilan ili ponavljajući rak želuca, rak jetre, rak mokraćne bešike, upotreba ovog proizvoda može ublažiti simptome, poboljšati imunološku funkciju pacijenta i ispraviti neravnotežu elemenata u tragovima


VICTAR je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača farmaceutskih i medicinskih proizvoda u Kini, s profesionalnom tvornicom u mogućnosti smo vam ponuditi čisto prirodno, 100% prirodno, organsko, GMP certificirano, košer certificirano i ISO certificirano lentinan s niskom cijenom i visokom kvalitetom . Dobrodošli u kupovinu jeftinih, vrućih prodaja i fabričkih proizvoda od nas.
Hot Tags: lentinan, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju, jeftino, niska cijena, organsko, čisto prirodno, visokokvalitetno, GMP certificirano, košer certificirano, ISO certificirano, 100% prirodno, tvornička opskrba, vruća prodaja
Upit

Moglo bi vam se i svidjeti